Nudimo tudi druge vrste nap, kot so nape za pomivalnice, nape za konvektomate, kakor tudi specialne nape, kot so nape z integriranim sistemom filtracije z aktivnim ogljem, nape posebnih izvedb za kuhinje z omejenim prostorom, nape posebnih oblik in izvedb. Kontaktirajte nas za več informacij.

Napa z ogljenim filtrom

Napa s filtracijo z aktivnim ogljemZa projekte, kjer ni mogoč odvod zraka iz prostora, nudimo enkratno rešitev nap z integriranimi ogljenimi filtri, ki omogočajo recirkulacijo odvedenega zraka in so primerne za rešitve v trgovskih centrih oziroma povsod, kjer ni možen klasičen odvod zraka. Nape so širine 700, 900 in 1.100 mm ter dolžine do 2.600 mm. Možnost integriranega ventilatorja.

Nape za specialne rešitve

Primer izvedbe specialne rešitve za kuhinje z omejeno višino stropa. Nudimo “CASE STUDY” pristop k reševanju takšnih projektov. Možnost posebne dvojne filtracije, integrirane razsvetljave, dimenzije prilagojene prostoru. 

Stenska posebna

Nape posebnih dizajnov, usklajene s stilom notranje arhitekture oziroma koncepta. Izdelava po individualnem projektu.

Pomivalni stroj

Nape za konvektomate širine 1.200 in 1.400 mm ter dolžine do 2.000 mm, ter nape za pomivalne stroje širine 1.000 in 1.200 mm ter dolžine do 2.000 mm.